لوله فولادی
By منتشر شده در 2020/11/17دسته بندیدیدگاه‌ها 12

لوله فولادی چیست؟

لوله فولادی ، لوله های فولادی از اوایل دهه 1800 در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار گرفت. متریال مورد استفاده برای این لوله ها، فولاد می باشد. این لوله ها استوانه ای شکل، طویل و توخالی هستند، که از دو طرف باز می باشند. مقاومت بسیار بالای لوله های فولادی سبب شده تا از آن ها هم در سطح زمین و هم در زیر زمین برای انتقال آب و فاضلاب، گاز و یا برای سیم کشی برق استفاده کرد.

انواع لوله فولادی

لوله های فولادی را بر اساس روش تولید آن ها به دو دسته تقسیم می کنند، که عبارت اند از: لوله مانیسمان یا بدون درز و لوله درز دار.

لوله مانیسمان یا بدون درز

لوله مانیسمان، این لوله ها در اصطلاح علمی با نام Seamless به معنای بدون درز معرفی شده است. با این نام گذاری به راحتی می توان دریافت که برای تهیه و تولید لوله مانیسمان از روش های معمولی یعنی جوشکاری فلزات استفاده نمی شود. این لوله ها به صورت اکسترود توسط قالب های مخصوص تولید می شود. مواد اولیه این لوله ها شمش های گرد گداخته به کمک روش سنبه کاری چرخشی به دست می آیند و در بدنه آن ها هیچ گونه درز و یا شکافی وجود ندارد.

 

لوله مانیسمان به دو روش تهیه می شوند:

الف) روش تولید از بیلت

در این روش شمش داخل لوله کوره قرار می گیرد، بعد از رسیدن به به دمای مشخص، به قالب های از پیش تعیین شده وارد می شود و با شلیک یک سنبه از مرکز، لوله مورد نظر شکل می گیرد. پس از اتمام این مراحل لوله تحت کشش قرار می گیرد و بعد از سرد کردن، مورد ارزیابی قرار می گیرد. در نهایت نوبت به مرحله بسته بندی می رسد که به صورت شش ضلعی بسته بندی شده و با تسمه محکم و آماده بارگیری می شود.

ب) روش تولید ریخته گری

در این روش لوله در مجموعه گریز ز مرکز قرار می گیرد که پس از اتمام مراحل شکل گیری، لوله را از قالب بیرون می کشند. لوله های فولادی بدون درز یا مانیسمان به دلیل مقاومت بسیار خوبشان، در صنایعی که از فشار بالا استفاده می کنند مانند: مخازن تحت فشارف بویلرها، مدارهای هیدرولیکی، صنایع خودروسازی، پالایشگاه های نفت و … به کار می رود.

 

لوله درز دار

برای تولید این نوع از لوله های فولای، از رول های ورق با ضخامت مورد نیاز برای لوله مد نظر استفاده می شود. این ورق ها برش داده می شوند و پس از عبور از غلتک های نورد، گرد شده و درز های به وجود آمده را جوشکاری می کنند.

لوله سپند

تولید لوله های درزدار

الف) جوشکاری مقاومت الکتریکی

این جوشکاری بدون الکترود بوده و اندازه لوله های ساخته شده به این روش بین 1 تا 22 اینچ می باشد. در روش جوشکاری مقاومت الکتریکی پس از مرحله شکل گیری، قسمتی که لبه ها به هم متصل می شوند، توسط عبور از میدان الکتریکی، مقاومت ایجاد می شود و در نهایت با حرارت تولیدی، لبه ها ذوب و به هم جوش می خورند.

ب) جوش کاری زیر پودی یا SAW

این روش به کمک الکترود انجام می شود و ماده اولیه به صورت لوله در آمده و لبه ها به هم جوش داده می شوند. برای جلوگیری از ارتباط مواد مذب با هوای بیرون از پودری ویژه استفاده می کنند. البته باید گفت که از گاز خنثی co2 و یا آرگون نیزاستفاده می شود. سایز این لوله ها به طور معمول بیش تر 22 اینچ می باشد.

در هر حال لوله های فولادی درز دار به هر روشی که تولید شوند، دارای کاربرد های متفاوتی هستند، مانند: خطوط انتقال آب، انتقال نفت و گازدر پالایشگاه ها، اسکله ها و پله ها و … .

قیمت لوله فولادی

لوله های فولادی بر اساس استاندارد های مختلف دسته بندی می شوند

  • لوله فولادی API5L: از این لوله های فولادی بیش تر در صنعت نفت و گاز استفاده می شود. کنترل مواد در این لوله ها نسبت به سایر لوله های فولادی به صورت دقیق تری انجام می شود. این لوله ها در دو نمره متفاوت A و B هم به صورت درزدار و هم بدون درز تولید می شوند.
  • لوله های فولادی ASTM A53: این لوله ها در پالایشگاه ها کاربرد دارند، به دلیل اینکه جهت جوشکاری، خمش و سرمایش بسیار مناسب هستند.
  • لوله فولادی ASTM A106: از متریال استیل کربن می باشند و تقریبا مشابه فولادی A53 در لوله کشی پالایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. با این تفاوت که A106 به دلیل داشتن سیلیسیم بیشتر در دماهای بالاتر کاربرد دارد.
  • لوله فولادی ASTM A179: به نام لوله آتشخوار معروف هستند، این لوله ها به دلیل مقاومت بالا در دماهای زیاد ناشی از شعله مستقیم به این نام معروف شده اند. کاربرد آن ها بیشتر در بویلر های حرارتی و سیستم های گرما تابشی است.همچنین به علت وجود درصد کربن قابلیت خمش بسیار خوبی دارند و در مبدل های گرمایی استفاده می شوند.
  • لوله فولادی ASTM A333: این لوله ها به دلیل ساختارشان در دماهای بسیار پایین (حدود 50 درجه زیر صفر) مورد استفاده قرار می گیرند و به نام لوله های کربنی معروف اند.
  • لوله فولادی AWWA C200: این لوله ها مناسب برای استفاده در سیستم های انتقال آب و فاضلاب می باشند. این لوله ها در سایزهای بزرگ تر از 8 اینچ و به صورت درزدار و بدون درز عرضه می شوند.
  • لوله فولادی DIN2440, 2441, 2442: دسته ای از لوله های فولادی کم کربن، که برای مصارف خانگی مورد استفاده قرار میگیرند و در بازار به لوله گاز معروف می باشند. از این لوله ها جهت لوله کشی آب سرد و گرم خانگی استفاده می شود. این لوله فولادی در قطرهای 1.8 تا 6 اینچ و در سه وزن تولید می شوند.
  • لوله فولادی BS 1378: برای استفاده در سیستم های بخار آب استفاده می شوند. حداکثر فشاری که این لوله ها تحمل می کنند 21 بار می باشد و دمای مجاز قابل استفاده 260 درجه سانتی گراد می باشد.

تولید کننده اتصالات لوله فولادی

تولید کننده لوله فولادی ، یکی از مواردی که در لوله کشی بسیار پرکاربرد هستند، اتصالات مربوط به آن ها است. تولید کننده های لوله فولادی ، این اتصالات را که جزء مواردی است که در فرایندهای انتقال سیالات جهت ارتباط لوله، انشعابات مسیر لوله کشی جهت ادامه مسیر های لوله کشی در نظر گرفته می شود. در این بین یکی از انواع این اتصالات لوله های دنده ای می باشد.  مواد اولیه و جنس این اتصالات از فولاد یا چدن می باشد.

فروش لوله فولادی

قیمت لوله فولادی

قیمت لوله فولادی ، لوله های فولادی به دلیل مزایای متنوعی که دارند بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. قیمت لوله فولادی برای استفاده در صنایع مختلف به صرفه می باشد.

عوامل متعددی در قیمت لوله فولادی تاثیر گذار می باشد، از این عوامل می توان به نوع متریال به کار برده شده، درزدار یا بدون درز بودن، طول، ضخامت و نوع آن ها در قیمت لوله فولادی موثر می باشد.

امروزه به دلیل نوسانات روزانه قیمت ارز و دلار، قیمت لوله فولادی نیز دچار تغییرات زیادی می باشد که این قیمت ها روزانه می باشد. اگر قصد خرید لوله فولادی را دارید می توانید با مراجعه به صفحه تماس با ما  اطلاعات لازم را در زمینه قیمت لوله فولادی به دست آورید.

مزایای استفاده از لوله فولادی

فروش لوله فولادی برای استفاده در صنایع مختلف مانند آب، نفت، گاز، پتروشیمی و … به مصرف کنندگان عرضه می شود. یکی از دلایلی که از لوله های فولادی در این صنایع استفاده می کنند، مقاومت بالا در برابر حرارت و فشار بالا می باشد.

فروش لوله فولادی ، جهت استفاده در جداره چاه های نفت، در اسکله ها و ستون های بلند در ساخت برج ها و حتی در احداث تونل به مشتریان عرضه می شود.از دیگر ویژگی های لوله های فولادی، مقاوم بودن در برابر خوردگی و زنگ زدگی می باشد. فروش لوله فولادی برای عملیات و پروسه هایی در دماهای پایین نیز انجام می شود.

برای خرید و اطلاع از قیمت لوله فولادی با

شماره های تلفن: ۴۴۲۵۴۵۶۵-۰۲۱
تلفن تماس: ۴۴۲۵۳۵۶۵-۰۲۱
تلفن همراه: ۰۴۳۴۵۶۵-۰۹۱۲

تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه‌ها 12

  1. […] قیمت آهن– قیمت فولاد– قیمت روی– قیمت انواع فلزات– قیمت لوله […]

  2. علیرضا 2020/12/09 at 20:36 - Reply

    چطوری میتونم لوله فولادی بخرم؟

    • سعید عاشوری 2020/12/09 at 23:55 - Reply

      سلام به شما برای خرید لوله فولادی با شماره‌های موجود در سایت تماس حاصل کنید. لازم به ذکر است که قیمت خرید لوله فولادی به دلیل تغییر روزانه ارز متغیر می باشد.

  3. غلام 2020/12/09 at 20:38 - Reply

    قیمت لوله فولادی رو بگید لطفا

    • سعید عاشوری 2020/12/09 at 23:54 - Reply

      سلام خدمت شما قیمت روز لوله فولادی برای شما ایمیل شد

  4. […] از انواع این لوله ها از آلیاژ فولاد ساخته شده است. فولاد ها خود دارای انواع مختلفی هستند که پرکاربرد ترین آن ها […]

  5. ترابی 2020/12/22 at 22:17 - Reply

    سلام انواع لوله ها رو میگید لطفا؟

    • saeed 2020/12/24 at 12:16 - Reply

      سلام ببخشید منظور شما را متوجه نشدم
      ولی صفحه درباره لوله فولادی هست می توانید اطلاعات لازم را کسب کنید.

      • سعید عاشوری 2021/01/06 at 15:26 - Reply

        ممنون

    • سعید عاشوری 2021/01/06 at 15:25 - Reply

      سلام به صفحه مقالات مراجعه کنید درباره انواع مقاله ها توضیحات لازم داده شده است.

  6. علی 2021/01/27 at 19:19 - Reply

    لوله فولادی آتشخوار موجود است؟

    • لوله برق 2021/01/28 at 09:43 - Reply

      بله انواع لوله فولادی موجود می باشد

دیگاه خود را ارسال کنید.